Om Leatherique Ltd:

Leatherique Ltd. er et mindre familieejet firma baseret i South Carolina, USA, grundlagt i starten af 1960´erne af George Pavlisko Sr. Ideen opstod da George var på jagt efter noget at renovere sin Bentley 1939 med. Ingen af datidens produkter var gode nok til Bentley´ens læderkabine, så han gik selv i gang med at eksperimentere. Efter bedste amerikanske traditioner voksede firmaet op på hans ideer, der efterhånden er overtaget og videreudviklet af hans søn, George Pavlisko Jr. På firmaets amerikanske hjemmeside www.leatherique.com kan man se en stor samling fotos af familiens biler gennem årene, der vidner om en stor og ægte interesse for biler med læderindtræk. Denne entusiasme gennemsyrer alle Leatherique´s produkter - de er først og fremmest sat på markedet, fordi de virker - ikke kun for at tjene penge.

Blandt de mange trofaste kunder gennem årene kan nævnes Eastern Airlines, Henry Ford Museum, Smithsonian Institute of Technology og mange andre. Allerede i 1968 udnævnte den amerikanske Rolls Royce Owners Club Leatherique til "Simply the best for leather", ligesom produkterne roses verden over af entusiaster og bilfabrikker som Porsche, Jaguar, Mercedes osv.

Om Leatherique i Danmark:

www.leatherique.dk og navnet Leatherique of Denmark ejes og drives af

Kazimohra Consulting v/ Mette Mohr
Strandlystvej 7
3600 Frederikssund
Danmark
Tlf: +45 25 65 90 70
info@leatherique.dk
CVR-nummer: 31 45 87 06
Danske Bank: 3430-3431-351412

med tilladelse og godkendelse fra Leatherique Ltd. South Carolina, USA, til at distribuere og sælge dennes produkter i Europa. Vi kan kontaktes på info@leatherique.dk eller telefon 25 65 90 70.